• bg1

Under kraftoverførsel er jerntårnet en meget vigtig komponent.Under produktionen af ​​jerntårnstålprodukter bliver produktionsprocessen for varmgalvanisering generelt vedtaget på overfladen for at beskytte overfladen af ​​stålprodukter mod korrosion af ekstern luft og forskellige miljøer.Brugen af ​​varmgalvaniseringsprocessen kan opnå en god anti-korrosionseffekt.Med de højere krav til kraftoverførsel er kravene til produktionsprocessen af ​​galvaniserede stålprodukter også højere.

1658213129189

(1) Grundlæggende princip for varmgalvanisering

Varmgalvanisering, også kendt som varmgalvanisering, er en af ​​de mest fremragende belægningsmetoder til beskyttelse af stålunderlag.I den flydende zink, efter at stålemnet har gennemgået fysisk og kemisk behandling, nedsænkes stålemnet i smeltet zink med en temperatur på 440 ℃ ~ 465 ℃ eller højere til behandling.Stålsubstratet reagerer med den smeltede zink for at danne et Zn Fe guldlag og et rent zinklag og dækker hele overfladen af ​​stålemnet.Den galvaniserede overflade har en vis sejhed, kan modstå stor friktion og slag og har en god kombination med matrixen.

Denne pletteringsmetode har ikke kun korrosionsbestandigheden ved galvanisering, men har også Zn Fe-legeringslag.Det har også en stærk korrosionsbestandighed, der ikke kan sammenlignes med galvanisering.Derfor er denne pletteringsmetode særligt velegnet til forskellige stærkt ætsende miljøer såsom stærk syre, alkali og tåge.

(2) Ydeevneegenskaber ved varmgalvanisering

Det har et tykt og tæt, rent zinklag på ståloverfladen, som kan undgå stålsubstratets kontakt med enhver korrosionsopløsning og beskytte stålsubstratet mod korrosion.I den generelle atmosfære dannes et tyndt og tæt zinkoxidlag på overfladen af ​​zinklaget, som er svært at opløse i vand, så det spiller en vis rolle i at beskytte stålmatrixen.Hvis zinkoxid og andre komponenter i atmosfæren danner uopløselige zinksalte, er den anti-korrosionseffekt mere ideel.

Efter varmgalvanisering har stålet et Zn Fe-legeringslag, som er kompakt og har unik korrosionsbestandighed i marin salttågeatmosfære og industriel atmosfære.På grund af den stærke binding er Zn Fe blandbar og har stærk slidstyrke.Fordi zink har god duktilitet, og dets legeringslag er solidt fastgjort til stålunderlaget, kan det varmgalvaniserede emne dannes ved koldstansning, valsning, trådtrækning, bukning osv. uden at beskadige zinkbelægningen.

Efter varmgalvanisering svarer stålemnet til en udglødningsbehandling, som effektivt kan forbedre stålunderlagets mekaniske egenskaber, eliminere belastningen af ​​stålemnet under formning og svejsning og er befordrende for at dreje stålemnet.

Overfladen af ​​stålemne efter varmgalvanisering er lys og smuk.Rent zinklag er det mest plastiske zinklag inden for varmgalvanisering.Dens egenskaber minder grundlæggende om ren zink, og den har duktilitet, så den er fleksibel.


Indlægstid: 26. august 2022

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os